Piitkänpitkän hiljaiselon jälkeen Petäjäpurot jatkuvat jälleen!

Olen syksyn aikana saanut yliannostuksen Petäjäpuroja ja koko perhe on alkanut kyllästyttää. Olen pelannut perheellä jo yli puolitoista vuotta ja julkaissut perheen seikkailuja netissäkin aikalailla tarkkaan vuoden. Haluaisin jo päästä aloittamaan uuden lc:n, mutta olen vakaasti päättnyt että vien Petäjäpurot kymmenenteen sukupolveen vaikka väkisin! Eihän tässä enää tarvitse jaksaa kuin perijän yliopisto läpi ja saada hänelle edes yksi muksu, niin tavoite on saavutettu. Vanhanvuodenlupaukseni olkoon siis se, että vien Petäjäpurojen suvun loppuun! Tavoite on saada kymppisukupolvi syntymään ennen vuodenvaihdetta :)

Siinäpä vähän pohjustusta tulevaan. Nyt sitten takaisin nykyhetkeen ja kauan odotetun uuden osan pariin!




Pitkän tauon jälkeen lienee hyvä vähän muistella ketä perintötalolla oikein asuu. Ensimmäisessä kuvassa näkyykin Kaapo-poika, jonka isä on eräs Silvian (toisessa kuvassa näkyvä blondi) lukuisista rakastajista. Nykyään Silvia on asettunut aloilleen ja hänen armaansa Antero näkyy kolmannessa kuvassa.

Ihanaa Seljaa ja hänen komeaa aviomiestään Veetiä ei tietenkään sovi unohtaa.

Seljan ja Veetin pojat Mikael ja Markus.

Ja talon eläkeläisosaston edustajat Jennika ja Alvi.

Koko komeuden kruunaa perheen lemmikkikatras.

Silvian raskaus eteni vauhdikkaasti. Tämä raskaus oli huomattavan helppo edellisiin verrattuna: Silvia jaksoi isosta mahastaan huolimatta osallistua talon askareisiin eikä hänen tarvinut nukkua puolta vuorokaudesta kuten aikaisempien raskauksien kohdalla.




Miesvaltaisen talon