Kuka tunnistaa biisin, johon osan nimi viittaa? ;D Mikäli tunnustat että et tunnista, niin otan osaa - biisiä ei enää kai löydy youtubesta 8(
Tämä osa tuli pelailtua aika nopsaan läpi, sillä en yhtään tykkää vauvoista ja taaperoista ja haluan niistä vain nopeasti eroon :D Aluksi ne ovat söpöjä mutta sitten kun se rääyntä alkaa niin palaa käpy. Joten kuten osan nimestä voi päätellä, tässä osassa on monet baardit synttäreiden muodossa :)


Riita Veetin kanssa ajoi Seljan syvälle masennuksen alhoon. Naisparka uupui kaikesta siitä stressistä niin, että nukahteli tuon tuostakin mitä omituisimpiin paikkoihin.Ennen henkistä romahdustaan Selja oli ollut talon päätoiminen lastenhoitaja, mutta nyt kun hän oli henkisesti epätasapainossa, Jennikan oli otettava ohjat käsiinsä. Muuten lapset olisivat nääntyneet nälkään tai vähintäänkin tukehtuneet omaan lemuunsa.


Silvia ei aivan ymmärtänyt siskonsa toimintakyvyttömyyttä. "Kalat eivät merestä lopu, ei sitä kannata ottaa niin raskaasti", hän tuhisi ja loikkasi jo seuraavan rakastajan kimppuun.
Viikkokausien mökötyksen jälkeen Selja vihdoinkin heräsi koomastaan. Liekö herättävä tekijä ollut nenään leijalluit mädäntyneen paahtoleivän tuoksu vai äidin palava halu saada perheensä taas toimimaan, mutta siitä päivästä lähtien Selja oli taas oma itsensä.


Seljan paluu todellisuuteen ei olisi voinut tulla paremmalla hetkellä - perhe nimittäin kasvoi! Samaan aikaan kodin keittiössä vietettiin Kerstin taaperosynttäreitä ja Mikon lapsisynttäreitä. Kaiken kukkuraksi perheen tuorein jäsen päätti ilmestyä maailmaan juuri silloin!

Aloitetaan esittely siis uudesta tulokkaasta. Tämä pieni käärö peri veljensä tavoin isänsä genetiikat. Nimekseen pieni vekkulipoika sai Manu.


Kerstistä kasvoi varsiin tuimailmeinen punapää, perheen oma pikku-myy. Kerstin kasvettua myös hänen isästään saatiin varmuus. Kukaan ei yllättynyt, kun isäksi paljastui Pekko.


Mikosta kuoriutui todellinen pikku komistus.Perheen taloudenhoitaja oli tuottanut todellisen pettymyksen. Herra mieluummin kuherteli Silvian kanssa kuin teki työnsä. Lusmuilu kuitenkin paljastui muille vasta, kun Silvia huomasi kukkapenkin eteen huolimattomasti paiskotut roskat ja niiden houkuttelemat torakat.


Uuuu, treffilahjoja! Parasta ikinä, varsinkin jos saa jotain kivaa!

Jee, puutarhatonttu! Miten Petäjäpurot ovatkaan pärjänneet tähän saakka ilman puutarhatonttua?!


Kukkapuskien ja puutarhatonttujen lisäksi joku treffiseuralaisista oli jättänyt Silvialle hieman suuremman yllätyksen.

Eikä tietenkään sovi unohtaa, että myös Seljan rakoilevan avioliiton toinen osapuoli, Veeti, voi olla Silvian masuasukin isukki. Ja ihan vain selvennykseksi: Veeti asuu edelleen Petäjäpuroilla ja hän on edelleen Seljan kanssa naimisissa. Häntä ei vain näy kuvissa koska hän ei ole tällä hetkellä oikein suosiossani.... >:DTaloudenhoitajan lisäksi myös puutarhuri osoittautui pettymykseksi. Mies kävi milloin huvitti ja silloin kun hän kävi, hän vain pyörähti pihalla ja lähti sitten takaisin kotiin.Kersti muistuttaa niin kovin paljon Silviaa pienenä. Vertaa vaikka itse bannerin taaperoon, aivan kuin sama tyttö eri värisillä hiuksilla! Ne kyllä taitavat ollakin samat hiukset... :DTiilikki oppi tempun :----)


Kyllästyttyään ainaiseen riitelyyn ja kodin kylmään ilmapiiriin Selja ja Veeti päättivät lähteä yhdessä tuulettamaan ajatuksiaan ja puhumaan asiat halki. Olisihan sen voinut hoitaa kotonakin, mutta postissa oli tullut aterialahjakortti vapaavalintaiseen ravintolaan niin pitihän tarjous hyödyntää.Alkuun tunnelma oli kalsea. Veeti ei suostunut pyytämään eikä Selja antamaan anteeksi. Selja ehti jo suunnitella sormuksen paiskaamista ikkunasta ulos ja eron ottamista, mutta hän ei kehdannut tehdä sitä ihan vielä kun mitään ei oltu vielä syötykään. Menisi hyvä lahjakortti hukkaan.

Hyvä ruoka, parempi mieli. Pääruuan jälkeen juttu alkoi luistaa ja tuhon partaalla olleen avioliiton tulevaisuus näytti hetki hetkeltä valoisammalta.


Jälkiruokaa syödessä välit olivat jo melko lämpimät.

Jälkiruokalautasten tyhjettyä koko riita oli jo sovittu ja unohdettu, ja kotiin voitiin lähteä hymyillen. Hymyt vain levenivät kun suuren laskun sai kuitata lahjakorttia vilauttamalla.


Perinteinen korvaavat valmiskasvot vs. Maxis-naamat. Tuo ylempi nainen on PAKKO saada sukuun!


Miko ilahtui vanhempiensa sovinnosta aivan suunnattomasti. Hän kulki monta päivää leveä hymy kasvoillaan ja puheli innostuneesti kaikelle elävälle.
Kahdeksan simin perheessä on kyllä pelaajalle tekemistä. En halua edes ajatella vielä sitä, että perhe tulee kasvamaan ;__;Lunta! Miko näki ensimmäistä kertaa elämässään lunta. Pihalle piti tietysti tehdä lumiukko vahtimaan taloa.Jennika oppi television kokkiohjelmasta kakun tekemisen. Onneksi hänen kakkunsa paistaminen ei kuitenkaan vaatinut simiuhreja.

Monestiko olen jo sanonut että rakastan valaistushackia? No, kerta kiellon päälle! Se on ihana.Ja taas on baardi time! Kakulle pääsi nyt Manu.Manu on ihan veljensä näköinen. Pitäisi varmaan metsästää sukuun vähän erikoisempai kasvonpiirteitä, kun kaikki lapset näyttävät samalta :(

Ihana vieras, leipoi oma-aloitteisesti juustokakkua! :D

Ja sama ihana vieras viihdytti Mikoa laamat läjään -pelitaktiikallaan.


Ihana vieras ehti lähteä juuri ennen kuin Silvian synnytys käynnistyi. Harmi, mies olisi varmaan jatkanut samalla ihanalla linjallaan ja toiminut kätilönä.

"Ladies, ladies. Don't panic". Miko ei ilmeisesti tiedä, että syntyvä vauva saattaa olla hänen sisko- tai velipuolensa.Sukulaisuussuhteista on vielä liian aikaista sanoa mitään, mutta pikku vaippakääryle osoittautui tytöksi. Nimekseen hän sai Silvian K-teeman mukaan Kamilla.
Satanen vetoa siitä, että Kamilla on Veetin muksu. Genetiikat on aivan samat kuin Mikolla ja Manulla!


Veetin mahdollinen lehtolapsi ei horjuttanut Seljan ja Veetin suhdetta ollenkaan. Vaikeuksia kokenut rakkaus oli vahvempi kuin koskaan ennen.


Taapero siellä, taapero täällä... Piippolan vaarilla oolii taapero.... Häh?


Vihdoinkin edes yksi taapero vähemmän! Kerstin baardi time!Kerstistä tuli ihan söpö, pyöreäkasvoinen neiti.

Voi Veeti, ikävä pilata ilo, mutta se tuskin on sinulle...

... tai ainakin toivon niin :D

Selja uudisti hieman tyyliään. Se iänikuinen nyrhittty kananpersetukka vaihtui viehkoon, toispuoleiseen kikkuraan. Älkää pelätkö, hän ei vaihtanut vaatteitaan. Tuo maxis-kolttu on vain työasu :D

Söpö kikkura vetosi ainakin Veetiin.Pingu ei olekaan vieraillut Petäjäpuroilla piiiiitkiin aikoihin! Sillä tuntui olevan paljon asiaa lysähtäneelle lumiukolle.Kersti ryntäsi heti pingviiniin huomattuaan paijailemaan sitä, mutta pingviinin mielestä tuppisuinen lumiukko oli hölöttävää pikkulikkaa sivistyneempää seuraa. Kerrottuaan Ally McBealin uusimmat käänteet pingviini hyvästeli lumisen kaverinsa ja lähti pois.


Perheen tasaisen tylsään arkeen ilmestyi eräänä päivänä hieman äksöniä. Jennika onnistui sytyttämään hellan tuleen. Hän taitaa olla ensimmäinen simini koskaan joka on sytyttänyt tulipalon kaksi kertaa :D Simini eivät juurikaan sytyttele tulipaloja.Komea palomies pelasti päivän jälleen kerran eikä kukaan kuollut.

Kakku tosin kärähti :(Pikkuinen Kamilla-vauva oli kietonut Veetin pikkusormensa ympärille. Veeti tiesi olevansa hyvin suurella todennäköisyydellä tytön isä, joten hän oli omaksunut isän roolin niin hyvin kuin pystyi.

Isän aikaa riitti myös Manulle.

Lastenhoidon lomassa Veeti oli edennyt urallaan tanssijana jo steppaajaksi. Hänen elämäntoiveensa on siis saavuttaa tanssiuran huippu.

Ette arvaakaan kuinka onnellinen olen siitä, että talossa on edes yksi nainen joka ei koko ajan viheltele Veetin perään! :DKersti toi heti ensimmäisenä koulupäivänään pojan kotiin koulusta. Ettei tyttö vain olisi tullut äitiinsä? :DSerkkupoika Miko otettiin ilomielin leikkeihin mukaan.

Hovimestari is back! Kyllästyin puutarhurin ja kotiapulaisen lusmuiluun. Bugittava hovimestari on aina parempi kuin vielä enemmän bugittavat puutarhuri ja kotiapulainen :D


Ylennyksiäää! Silvia on toteuttanut jo yhden elämäntoiveensa (pelehdi 20 eri simin kanssa) ja toisen toteuttaminen, eli Rock-legendaksi kohoaminen, on työn alla. Myös Veetin unelma on jo lähellä toteutumistaan.

Ja taas on baardi time! Kamillan on aika vaihtaa vaippakoko vähän isompaan.

Miko on jo aivan uupunut tähän baardeilemiseen.


Kamillan kasvonpiirteet ovat todella samanlaiset kuin Mikolla ja Manulla. Ei mikään ihme, sillä isäksi varmistui Veeti.
Kauhukseen Silvia huomasi, että hän oli jo käynyt kaikki rakastajansa läpi eikä uusia näkynyt mailla taikka halmeilla. Silvian piti tyytyä aloittamaan kierros alusta tämän tummakutrisen komistuksen kanssa. Samalla toteutui Silvian pitkäaikainen haave autossa pelehtimisestä.


Hyvästeltyään tummahiuksisen rakastajansa Silvia kutsui treffeille tämän ihanuuden. Nämä taitavat olla tälle parille peräti kolmannet treffit! :D

Treffit päättyivät totutulla tavalla peiton heiluttamiseen.


Silvian on syytä olla varovainen ettei hänelle käy kuten Seljalle. Selja tuli siis jo kolmatta kertaa raskaaksi.

Pakko laittaa tämä söpistelykuva talon vanhuksista. Säikähdin, kun heitä ei näkynyt missään ja ehdin jo pelätä että pahin oli tapahtunut. Pariskunta oli kuitenkin vain mennyt oma-aloitteisesti kuhertelemaan tähtitaivaan alle tontin reunalle :)


Veeti-kulta, tuskin lukutaidottomasta taaperosta on vaaraa salaisuuksillesi. :)

Tähän väliin kysymys: Mistä tunnistaa true-Petäjäpuron?

Vastaus: tästä:


Toiveissa on koko ajan tyynysota ja sängyllä pomppiminen. Ei ole todellista! :D


Koko lapsikatras saman puuhapöydän ääressä. Pian pöytä käy liian pieneksi, sillä Seljan maha vain turpoaa turpoamistaan eikä activia auta tämän sortin turvotukseen.Silvian treffirintamalle tul iuutta vipinää, kun hän löysi työpaikaltaan tämän komistuksen. Herra piti tietenkin heti kutsua kylään!

Tällä kertaa miehessä on jotain erityistä. Hän on yksi niistä harvoista, joihin Silvialla on kolme salamaa. Ja hän on ensimmäinen, jonka kanssa Silvia haluaa kihloihin! Silvian lisätavoite on siis perhe (arvottu :D) ja aiemmin hänellä on ollut vain kihlautumispelkoja.


Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta ainakin toistaiseksi mies pysyköön vain rakastajana.


Mysteeriherraa, jonka nimeä en ottanut ylös, pyydettiin jäämään Manun synttäribaardeihin.

Aamulla kun herään, venyttelen pitkään... Baardit ovat parhaat!


Manu on veljensä tavoin valmiskasvoinen, mutta ihan näpsäkkä tapaus.

 


Baardit ovat parhaat! Oli aika hauska pelata, kun joka simpäivä kello 18.00 tuli ilmoitus siitä että jollakin on taas synttärit. Tai jos ei ollut synttäreitä, niin joku synnytti :D Toivottavasti lapsia ei tule enää tuon Seljan vauvan jälkeen lisää. Muuten menee ikuisuus että saan kaikki yliopistolle...

Sain tämän osan valmiiksi jo keskiviikkona, mutta en viitsinyt julkaista kahta osaa niin lähekkäin niin ajastin tämän osan ilmestymään vasta tänään. Seuraavan osan pelaaminen on siis jo hyvässä vauhdissa! ;D