Viimeistä viedään! :) Tähän tulee nyt aika paljon kuvia, kun niitä on kertynyt tästä sukupolvesta niin paljon enkä jaksa karsia niitä : D

Edellisessä katsauksessa jäätiin siihen, että Artturi valittiin kuudennen sukupolven edustajaksi. Tässä osassa katsotaan kuinka Artturin ja Neean perhe-elämä alkaa sujua!Perintötalolla Artturin ja Neean romanssi alkoi todella kukoistaa. Suuressa talossa asui vain kaksi vanhusta ja he, joten oma rauha oli taattu. Kampuksella osakuntatalossa oli asunut kahdeksan simiä ja siellä ravasi yhtenään ties mitä laamoja ja cheerleadereita kailottamassa kannustushuutojaan.Oma rauha ja lisääntynyt kahdenkeskinen aika alkoi pian näkyä Neean uumalla. Sekä Artturi että Neea - ja tietysti edelleen hengissä olevat Tuija-Tuulia sekä Aleksi - olivat kaikki innoissaan tulevasta perheenlisäyksestä. Lastenhuone remontoitiin entistä ehommaksi ja lelulaatikkoon hankittiin kuumimmat lelu-uutuudet.


Harmaantuneiden Aleksin ja Tuija-Tuulian vatsat olivat leppoisen elämän vuoksi päässeet pyöristymään ja heidän yleiskuntonsa heikkenemään. Tieto tulevasta vaipparallista ja tuttipullomaratonista innosti vanhukset kuntoilemaan. Aleksi löysi sisäisen jääprinssinsä perheen omalta luistinradalta ja Tuija kiinnostui lenkkeilystä.


Aleksin vauvaintoili heijastui työelämään. Hän selaili päivät pitkät vauvanvaatekuvastoja, joten töiden tekeminen jäi vähemmälle. Pomo ei tästä pitänyt ja Aleksi alennettiin. Tuijalle vauvaintoilu sen sijaan antoi uutta puhtia ja hän yleni huimaa vauhtia.

H-hetki koitti aivan yllättäen. Edes kahdeksan synnytystä nähneestä Aleksista ei ollut tositilanteessa järin apua, hän vain tyytyi tuijottelemaan kylpyhuoneen lattiaa.

Poistin vahingossa pari synnytys- ja vauvakuvaa, sori :--D Kyllä kaikki kuitenkin varmaan tietävät minkälaisia pötkyjä simvauvat ovat joten menetys ei ole suuri...


Kaikkien yllätykseksi Neea ja Artturi saivat kaksi esikoista! Isänsä hiustenvärin perineet Jennika ja Juhani sulattivat kaikkien sydämet suloisuudellaan.

Pian kaksosten syntymän jälkeen Neea pamahti taas paksuksi. Suurperheen lapsena Artturi halusi itsekin monta lasta, eikä perhetavoitteisella Neeallakaan ollut mitään suurta lapsikatrasta vastaan.


Tällä kertaa synnytys käynnistyi perheen omalla kuntosalilla. Tälläkin kertaa Neea synnytti kaksoset, tytön ja pojan.

Suvun tuoreimmat tulokkaat ylittivät söpöydellään kaikki söpöyden rajat. Juuso oli kiltti ja toimelias pieni poika, Janita puolestaan ujo ja vaativa. Janitasta muotoutui pian koko perheen lellikki, sillä vaikka tyttö olikin suloinen ja hiljainen, hänestä kuoriutui suuttuessaan oikea monsteri.


Kaiken taaperohössötyksen keskellä Jennika ja Juhani varttuivat lapsiksi. Juhani peri äitinsä musikaalisuuden ja Jennika innostui isänsä tavoin urheilusta ja peleistä.Myös Artturi viihtyi musiikin parissa. Yliopistossa hän oli veljiensä kanssa soittanut bändissä. Yliopiston jälkeen bändi oli hajonnut ja soittimet tuotu perintötontille. Artturi innostui musiikista uudelleen nuorempien kaksosten syntymän jälkeen. Hän haaveili Pinecreek Brosin comebackista, mutta yhtyeen muut jäsenet eivät olleet kiinnostuneita rocktähteydestä, joten Artturi joutui tyytymään yhden miehen bändiin.

Petäjäpurojen onnellinen perheidylli koki kolauksen viikatemiehen tultua noutamaan Aleksia luokseen. Aleksi oli onneksi ehtinyt toteuttaa jo kaksi elämäntoivettaan ja elänyt onnellisemman elämän kuin kukaan muu Petäjäpurojen suvusta tähän mennessä.Rakkaan siippansa kuoltua Tuija jättäytyi eläkkeelle ja alkoi huvitella. Aleksin kuolema sai hänet ymmärtämään että hänenkin elämänsä päättyy vielä joskus. Ennen sitä Tuija halusi kokea mahdollisimman paljon.Perhe joutui vaihtamaan hovimestaria tiuhaan tahtiin. Seitsenhenkisellä perheellä sotkua tuli enemmän kuin yksi hovimestari ehti päivässä siivoamaan, joten vetelehtimiselle ei ollut aikaa.

Aleksin kuoleman jälkeen Petäjäpurojen elämään toi valoa Janitan ja Juuson syntymäpäivä. Nyt perheessä oli neljä kouluikäistä joten vilinää riitti!Jo ennestään suureen perheeseen oli jälleen tulossa lisäystä. Nyt kun molemmat kaksoset olivat kouluikäisiä, Neea ja Artturi tulivat siihen tulokseen että on loistava aika laittaa uusi vauva alulle.

Keväällä perheeseen syntyi viides tenava, sisarustensa tavoin punakutrinen Jeremias.Perhesiminä Neea viihtyi kotiäidin roolissa paremmin kuin hyvin. Jeremiaksen nukkuessa ja muiden lasten ollessa koulussa hän auttoi hovimestaria kodin siivoamisessa ja puuhaili omiaan. Kaksosten ollessa pienempiä hänellä ei ollut ikinä aikaa hemmotella itseään, joten oma aika oli tervetullutta.

Juhani ei ole aivan tavallinen lapsi.Tuija-Tuulia eli miestään pidempään, mutta hänenkään elämänsä ei ollut ikuinen. Eräänä kauniina kevätpäivänä viikatemies ja hulatytöt purjehtivat Petäjäpurojen kuntosalille noutamaan viimeistä viidennen sukupolven simiä.
Historia toisti jälleen itseään. Heti yhden suvun jäsenen kuoleman jälkeen vietettiin kahden muun syntymäpäivää! Jennika ja Juhani kasvoivat teineiksi. Kaksoset kohottivat taitojaan perintötalolla pari päivää ennen kuin hyppäsivät taksiin ja hurauttivat yliopistolle.Jostain kumman syystä (hehheh maxmotives...) Petäjäpurot ovat iltavirkkua kansaa.


Yliopistointoilun ja yökukkumisen seassa pikku-Jeremiaskin on ehtinyt saavuttaa lapsuusiän!


Janita ja Juuso eivät juurikaan välittäneet Jeremiaksen seurasta. Jeremias ei ollut yhtä riehakas kuin he, ja kaksoset pitivät häntä hissukka-kirjatoukkana.Oli muuten kiva bugi, tuo tummaihoinen tyttö tuli Jennikan mukana koulusta kylään eikä suostunut millään lähtemään pois! :D Viipyi vaikka kuinka monta päivää kunnes sain tapettua sen lehmäkasvilla.


Kaksoset nauttivat sydämensä kyllyydestä viimeisestä illastaan lapsina. He eivät jaksaneet välittää taitopisteiden keräämisestä stipendejä varten, heille tärkeämpää oli riehua vielä kun se oli luvallista.Vanhempia sisaruksiaan ikävöivät teinit eivät jääneet kuhnimaan kotitaloon syntymäpäivänsä jälkee. He tilasivat taksin ja suuntasivat yliopistolle heti, kun kakku oli syöty ja juhlat juhlittu.
Artturin ja Neean avioliitto kukoisti edelleen. Yhdessä vietettyjen vuosien myötä- ja vastamäet olivat vain vahvistaneet heidän rakkauttaan.Taloon on jo kertynyt ihan mukavasti urapalkintoja. Aleksi ehti saavuttaa eläessään kahden uran huipun ja Artturi jo kolmen : D
Jeremias vietti lapsuutensa viimiset päivän kavereidensa kanssa. Pojasta ei ole teinikuvaa, unohdin ottaa sen =D


Artturi is in da house!Näihin kuviin, näihin tunnelmiin loppuu "Tähän mennessä" -pikakurssi. Kaikki lapset ovat yliopistossa, joten sieltä jatketaan sitten kun seuraavan kerran tavataan :)