Hola mi amigos! Täällä sitä taas ollaan :) Kerrankin on niin, että peli-into ja ylimääräinen aika ovat sopivassa suhteessa. Yleensä jos minulla on aikaa, ei ole intoa pelata ja jos minulla on intoa pelata, ei ole aikaa. Nyt on kuitenkin sekä aikaa että peli-intoa, joten tätä täytyy hyödyntää... :D Haluan palavasti nähdä miltä kaikki perheen lapset näyttävät aikuisina, joten en yksinkertaisesti malta olla pelaamatta!

Ps. Kyllä, taperomaniaa :--D huomasin vasta osan julkaistuani että otsikkokuvassa on pikkuinen kirjoitusvirhe... Mitäpä sitä enää muokkaamaan!Silvian tuorein heila, eli mysteerimies Antero, tuntui viihtyvän Petäjäpuroilla vähän turhankin hyvin. Aluksi olin siitä todella iloinen, sillä Antero on tähän mennessä ainoa SIlvian miehistä joka ei ole käynyt kuumana myös Seljaan. Seljan sijaan Anterolla on hotseja Jennika-mummuun... Voi olla, että hän ei sittenkään pääse sukuun, sillä draamaa riittää ilman häntäkin :D
Kuten jo sanoin, draamaa riittää. Huomaattekos Silviassa mitään outoa?
Voi kyllä, hän on taas raskaana. Tällä kertaa isäehdokkaita ovat Antero, tämä peräti kolmesti Silvian kanssa treffeillä ollut herra ja tämä parit treffit läpi käynyt nuorimies.


Kuten varmaan muistatte, myös Selja on raskaana. Hänen mahansa näyttää siltä, että perheeseen syntyy seuraavaksi täysikasvuinen sinivalas. Toivottavasti ei kuitenkaan, sillä jääkaappi joudutaan täyttämään jo nyt melkein joka päivä!
Silvian äidilliset vaistot eivät ole vielä kahden lapsen syntymän jälkeen puhjenneet kukkaan, joten Kamilla-taaperon kasvatus jäi muun perheen vastuulle. Edes sinivalasta odottava Selja ei säästynyt yölliseltä pottailulta.

Petäjäpurojen elämä on pitemmänpäälle ainoastaan tätä. Ruokaa, ruokaa ja ruokaa. (Huomaa viimeisessä kuvassa hovimestari, joka on - yllätys yllätys - virittämässä pianoa!


Olen viimeaikoina huomannut Veetissä tiettyjä vesieläinmäisiä piirteitä. Hänen toiveissaan on usein jotain kalastamiseen tai uimiseen liittyvää. Eipä siis ihme, että jälkikasvu on vähintään valkohain kokoluokkaa.

Perhe viettää yhteistä aikaa vain keittiössä tai ruokasalissa. Kaikki ovat aina liian kiireisiä omien töidensä, lasten, puutarhan ja Kerttu-kissan kanssa, joten kuulumisten vaihtamiselle ei juurikaan ole aikaa. Järkytyin, kun huomasin että Silvia ja Jennika eivät ole edes ystäviä, kun he juttelevat niin harvoin! :D

Aivan liian pitkältä vaikuttaneen raskauden jälkeen Seljan synnytys käynnistyi.Seljan mielestä talossa oli aivan liian hiljaista kun siinä asui vain yhdeksän simiä ja yksi kissa, joten hän pyöräytti kerralla kaksi sinappikonepoikaa piristämään arkea.

Ensimmäisenä syntyi Markus.

Ja perässä seurasi Mikael.

Silvia pelkäsi Anteron hylkäävän hänet kun mies saisi tietää raskaudesta, mutta Silvian yllätykseksi Antero oli sujut asian kanssa. Häntä ei haitannut edes se, että lapselle oli kaksi muutakin isäehdokasta. Anteron yllätti Silvian positiivisesti reaktiollaan ja Silvian mielessä alkoi kutkutella ajatus yhteisen perheen perustamisesta... Toisaalta hän toivoi vakiintumista ja rauhoittumista perhe-elämään, mutta toisaalta sinkun vapauden menttäminen pelotti.

Tähän väliin minun on ilo ilmoittaa, että Kerttu-kissa on saavuttanut jo kunnioitettavan vanhuusiän. Kerttu on siis nykyään perheen ainoa kissa, sillä Kyöstistä oli liikaa vaivaa joten se sai lähteä :(


Kerttu ei ole ainoa elämässään suuria virstanpylväitä saavuttava. Ikääntymistä on edessä myös Mikolla ja Kamillalla!

Perusmeininkiä synttäreillä. Tiedän, että odotatte varmaan enemmän Mikon muodonmuutosta, joten kiusaan vähän näyttämällä teille ensin Kamillan ;DKamillasta tuli oikein nätti, nutturasaparopäinen nuori neiti.
Ja Miko varttui todelliseksi takatukkahurmuriksi! Tavoitteeksi Mikolle arpoutui romantiikka (.... ei perijäksi! :DD) ja lisätavoitteeksi muistaakseni mammona. Mikon mieleen ovat hyvin urallaan menestyvät, mekaniikkataitoiset simit, mutta luovista hörhöistä hän ei pidä. Mikon elämäntoive on saavuttaa urheilu-uran huippu.

Mikon teiniytymisestä oli perheelle suuri apu. Hän ei kaihtanut kakkavaippoja tai hapatuneita tuttipulloja, joten hän sai hoitaakseen kaikki lastenhoidon likaiset tehtävät.

Lastenhoidon lomassa Miko alkoi keräillä taitopisteitä stipendejä varten. Hän oli päättänyt lähtevänsä yliopistolle samaan aikaan Kerstin kanssa, jotta hän ehtisi kerätä stipendirahoista pienen pesämunan sukupolven osakuntataloa varten.Manusta ja Kamillasta tuli hetkessä ylimmät ystävykset. Vaikka he olivatkin vain puolisisaruksia, heissä oli paljon samaa ja he tulivat toimeen loistavasti.


Ihanat vanhukset <3
Vain muutamaa päivää kaksosten syntymän jälkeen perhe kasvoi jälleen. Kesken Paranoidin kiivaimman kitarasoolon Silvia päätti, että on aika synnyttää.

Pian Silvia sai kannatella Petäjäpurojen tuoreinta jäsentä, Kaapoa.

Pelaaja ei ole uudesta perheenjäsenestä aivan yhtä innoissaan kuin perheen naiset.. :D

Ankaran taitopisteiden keräämisen jälkeen Miko soitti yliopistolle ja tiedusteli mahtaisiko hänelle herua hieman apurahoja. Hänelle myönnettiin stipendi hyvästä koulumenestyksestä ja erinomaisista luovuustaidoista.


Alvin puille juttelu tuotti kerrankin tulosta. Pian perukan hedelmäpuihin tuli loppukesästä muhkea sato.
Lapsien ollessa koulussa perheen aikuisväellä oli aikaa keskittyä hauskanpitoon. Jennika lojui pyjamassa koko päivän (okei, se on ihan normaalia) ja leikki Seljan kanssa tyttöbändiä.

Hih, hovimestari on aivan ihastunut Kaapoon. Markus ja Mikael saavat mädäntyä kehdoissaan vaikka koko päivän, mutta jos Kaapo inahtaakaan niin hovimestari on paikalla välittömästi :) Söpöä.

Ajattelin hankkia perheelle koiran, kunhan Kerttu kuolla kupsahtaa. Joku tämäntapainen koiruli olisi kiva!


Lapsosilla pyyhkii koulussa oikein hyvin. Miko tosin on ryhtynyt piilottelemaan läksynsä. Vielä minä sen kätkön löydän..!

Ehei, tänään ei juhlita hovimestarin syntymäpäivää vaikka tämä saattaa siltä näyttää.Synttärisankareita ovat Markus ja Mikael!


Voin vaikka vannoa, että Zac Efron on näyttänyt pienenä tältä! Tässä siis Markus.


Ja tässä kalalta näyttävä Mikael. Silmien väli on ainakin metrin leveä, mutta muuten Mikael on ihan söpö tapaus.
Elämän tärkeiden selviytymistaitojen, kuten lastenlorun, opettelu aloitettiin tuttuun tapaan jo samana päivänä ja se jatkui kiivaana myös seuraavan päivän.Kun taidot oli opeteltu, pojilla oli aikaa halia. Myös Kerttu sai osansa ihanasta taaperohellyydestä.

Eräänä päivänä Miko toi tämän kaverin kotiin koulusta. Ehdin jo haaveilla että tästä Santeri-nimisestä komistuksesta tulee tulevan perijän aviomies, mutta sitten...

... Miko rakastui häneen.

Romantiikkasiminä Miko ei turhia kainostellut ja peitellyt ihastustaan. Ilmeisesti hän on nyt sitten virallisesti ulkona perijäkisasta, en nimittäin halua että suku joutuu jatkumaan "epäluonnollisesti" inteenimaterin kautta :( No, tuskin olisin kuitenkaan valinnut romantiikkatavoitteista perijäksi.

Ensisuudelma. Niin söpöä! :)

Söpöstelytunnelma hieman kärsi, kun Santeri alkoi kikattaa ensisuudelman jälkeen. Onko se edes normaalia? :D Saattoi kyllä olla, että hän nauroi samassa huoneessa oleskelleen Veetin pierulle.

Ja taas juhlitaan! Nyt synttärisankari on Kaapo.

Petäjäpuro style. Pitäisi muuten tehdä jotan tuolle katolle, kun taivas näkyy tuosta ärsyttävästi. Ja minä kun niin pidin siitä, että yläkerrasta näkee alakertaan :/

Ennen kuin paljastan teille Kaapon taaperolookin (ja isän!), minun on pakko hieman poiketa synttäriaiheesta.

Muiden juhliessa Silvian huoneesta kuului pelehtimisääniä. Ajattelin ensin, että Silvia se vain siellä on jonkun ohikulkijan kanssa, mutta...


... vällyjen välistä nousivatkin Miko ja Santeri! ACR teki taas temput :D

Ja sitten palataan Kaapoon:

Saanen esitellä: Kaapo Petäjäpuro. Surusilmäinen, söpö herrasmies. Kaapon isäksi paljastui harmikseni kolmien treffien mies :( Ehdin jo luulla että isä on Antero. Jos olisin ollut oikeassa, Silvia ja Antero olisivat saaneet painella oikopäätä alttarille :D

Kaapo pääsi heti Jennikan kävelyoppiin.

Zac Efr... Markus taisi olla hieman mustasukkainen Kaapon saamasta huomiosta. Tai niin hänen 45 asteen kulmaan kääntyneistä kulmakarvoistaan voisi päätellä.
Kerstin teinisyntymäpäivän lähestyessä elämä jatkui radallaan. Miko metsästi taitopisteitä, taaperot keskittyivät kasvamiseen ja Kersti oli innostunut jälleen uudesta harrastuksesta - tälläkertaa se oli kirjallisuus.


Symppis-Kaapo. Kaapo taitaa olla suosikkini koko lapsikatraasta :)


Joskus harvoin Mikoa saattoi hieman lapsettaa. Kuka uskoisi, että tämä kipparikalle lähtee kohta yliopistoon? Vastahan hän oli pikkuvauva!
Selja saavutti kovan raadannan ja monien väärien valintojen jälkeen vihdoinkin uransa huipun. Illuusioiden mestarin työsuhdeauton lisäksi myös palkka on ihan kohtuullisen huikea. Petäjäpurojen rahatilanne taitaa olla nyt jotain 800 000 simoleonia, joten kohta tilillä on jo miljoona!Kersti vietti viimeiset lapsuushetkensä pieniä toiveitaan täytellen. Tyttö hyvästeli Klimpin haikein mielin ennen kasvuaan. Kersti ja Miko lähtisivät yliopistolle heti kakun kynttilöiden sammuttua.Tätä osaa kirjoittaessa hoksasin, että olisin voinut nimetä tämänkin jotenkin baardeihin liittyvästi :D Synttäreitä on taas juhlittu ihan mukava määrä.


Yliopistoa varten laukkunsa pakkasi tämän näköinen tyttö. En muistanut ottaa Kerstin tavoitetta ylös, mutta yritän muistaa ilmoittaa sen seuraavassa osassa. Perijä-äänestyksessä kuitenkin viimeistään! :)


Kun juhlat oli juhlittu ja kakku syöty, Kersti ja Miko tilasivat taksin ja lähtivät yhteensä viiden stipendin voimin rakentamaan osakuntataloa sukupolven tenaville.


Miten minusta tuntuu, että pari viime osaa on ollut ihan pelkkiä synttäreitä? :D Taas yksi syy miksi en tykkää suurista perheistä. Onneksi kaikki lapset ovat kohta yliopistoiässä ja sitten tämä lapsihulina on ohi!

Perijä-äänestys tulee sitten, kun kaikki sukupolven muksut ovat vähintään teinejä. Todennäköisesti joudun äänestyksen pitämään, sillä en millään osaa valita perijää itse :D 

Mutta nyt sammutan koneen hetkeksi ja alan laskea paljonko Veikan tulot olivat vuonna 2010 jos Veikalle jää kunnallisveron, kirkollisveron, eläkemaksujen, työttömyysvakuutusmaksujen ja tuloveron jälkeen käteen 34 289€. En tykkää!