Petäjäpurot ovat palanneet! : ) Kauniit kesäsäät veivät minut mukanaan ja sisällä tietokoneen ääressä nyhjöttäminen ei ole ollut kovin houkutteleva ajatus. Tänään kuitenkin ryhdistäydyin ja pelasin tyttöjen yliopiston ensimmäiset kaksi lukuvuotta läpi!

 Enpä löpise lämpimikseni enempää, vaan päästän teidät suoraa osaan : ) Romantiikkatavoitteinen Silvia oli kampuksella kuin kala vedessä. Hänen vaaleat kiharansa vetivät nuoria miehiä puoleensa kuin hunaja mehiläisiä, ja Silvia vietti ensimmäiset päivänsä yliopistolla lähinnä seurapiireissä suihkien opiskelun jäädessä taka-alalle.Tiedonjanoinen Selja puolestaan oli tullut yliopistolle opiskelemaan eikä hurvittelemaan. Hän otti hoitaakseen yhden lääketieteen opiskelijoiden koemamstereista ja nimesi sen Klimpiksi. Seljan aika kului opiskellessa ja Klimppiä hoitaessa, ja häntä lähinnä huvittivat Silvian miesseikkailut.
(Tunnistamisen helpottamiseksi Seljalla on lyhyt poikatukka ja Silvialla pitkä kiharapehko)

Seljan painostettua siskoaan tarpeeksi Silvia vihdoin malttoi istuutua hetkeksi alas ja valita pääaineensa. Hän valitsi helpoimmalta kuulostaneen filosofian, kun taas illuusioiden mestariksi halajava Selja valitsi teatteritaiteen.

1 down, 19 to go.2 down, 18 to go.

Muistattekos tämän kaverin? Hänen kanssaan Silvia vaihtoi ensisuudelmansa edellisessä osassa.
Ja niin Silvia vietteli myös teini-ikään jumiutuneen ensirakkautensa.


Silvian ja Seljan käsitykset yliopistoelämästä poikksivat hurjan paljon toisistaan. Silvialle yliopisto tarkoitti vapautta vanhempien kyttäyksestä, ja Seljalle se oli loistava mahdollisuus luoda tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Selja taitaakin olla samanlainen baariharakka kuin tätinsä.. :--D


Selja oli kuullut huhuja mystisestä salaseurasta ja sen jäsenistä, jotka tunnisti huhujen mukaan rinnuksen laamamerkistä. Kaikesta mystisestä ja salaperäisestä kiinnostunut Selja halusi tietysti tietää lisää ja hän pyrki ystävystymään mahdollisimman moneen salaseuran asuun sonnustautuneeseen opiskelijaan.Eräs näistä salamyhkäisistä henkilöistä oli Veeti Kotala. Veetin karheat surffikutrit yhdistettynä polttavaan katseeseen saivat Seljan sydämen jättämään pari lyöntiä välistä.


Olivat huhut salaseurasta sitten totta tai eivät, Selja halusi palavasti tutustua Veetiin paremmin. Ilta opiskelijoiden hengauspaikalla päättyi vasta, kun Veetin täytyi iltamyöhällä lähteä valmistautumaan seuraavan päivän kokeeseen.

Sydän edelleen epätahtiin sykkien Selja lähti kohti karaokebaaria jonne hän oli sopinut tärskyt Silvian kanssa.
"Aikuinen simnainen" raikui Stadin yössä kerta toisensa jälkeen.

Hei, minun pitäisi varmaan tehdä osa edellisen sukupolven ei-perijöistäkin! :D Tässä on nimittäin jonkun Jennikan veljen vaimo.


Kyllästyttyään laulamiseen Silvia alkoi taas tehdä taikojaan, ja hän sai jälleen uuden ihailijan.


Selja seurasi sivusta Silvian uusinta tempausta. Samalla hän myös auttoi henkilökuntaa siivoamalla tyhjät lautaset pois ravintolasta :D


Jos ravintolassa olisi ollut sänky, valokuvauskoppi tai edes suojainen sohva niin tämän kuvan alle voisi kirjoittaa "4 down, 16 to go".

Tytöt malttoivat suunnata kohti asuntolaa vasta aamun sarastaessa.


Kotiväki soitteli tytöille melkein joka päivä. Silvialla oli usein jotain parempaa tekemistä puheluiden aikaan, mutta Selja jaksoi rupatella äitinsä kanssa perintötalon kukkapenkin uutuuksista tuntikausia.

 

Täytyy myöntää että olen jo sekaisin laskuissa... :D

Voi poikaparka, jos tietäisit että Silvian rakkaus on vain lihallista niin et tuhlaisi rahojasi tuollaisiin lahjoihin :(Elo asuntolassa sujui pääosin rauhallisesti. Hulinaa riitti kaikissa yhteisissä tiloissa, mutta onneksi erilaisia ajanviettomahdollisuuksia oli runsaasti niin riitaa ei tullut.Naapuriyliopiston maskotit kylläkin järjestivät silloin tällöin ylimääräistä häslinkiä.


Siisteyspisteet 7&7 hoitaa homman!

Veetistä ei ollut kuulunut mitään aikoihin, joten Selja turvautui treffipalvelun apuun kumppanin metsästyksessä...


... ja 5000 simoleonia vastaan hän sai oman enonsa! D:

Eipä siinä, uusi yritys kehiin...


... ja sama eno! :----------DKarvaan (ja kalliin) epäonnistumisen jälkeen Selja lähti tuulettamaan aivojaan pienellä kävelylenkillä.

O____O
Kyllä, se on Silvian pylly.

 

Koko kampus oli polvillaan Silvian pitkien säärien juurella. Myös lehtorit olivat täysin tämän neitokaisen vietävissä.Myös tämä sukupolvi sai kokea perinteisen keittiöpalon.

Ensimmäinen lukuvuosi pulkassa! Molemmat selvittivät ykkösvuotensa erinomaisesti ja saivat keskiarvokseen 5.


Selja aloitti opiskelun seuraavaa loppukoetta varten hyvissä ajoin ja sai tarvittavat taitopisteet kerättyä ja opiskelupalkin täytettyä yhdessä päivässä.Saatuaan opiskeluasiat kuntoon Selja vaihtoi pitkästä aikaa viihteelle ja suunnisti kohti kampuksen kirjastoa uuden ystävänsä, Kiian, kanssa.

Kiian kautta Selja oli tutustunut moniin laamamerkkiä kantaviin opiskelijoihin, mutta kutsua salaseuraan ei ollut vieläkään tullut. Selja alkoi jo luopua toivosta. "Ehkä koko salaseura on vain jokin pila", hän ajatteli ja päätti keskittyä tulevaisuuden kannalta olennaisempiin asioihin.
Yksi niistä olennaisemmista asioista oli Veeti. Kuten varmaan muistatte, myös Veeti oli aiemmin pukeutunut tummaan asuun ja kantoi rinnassaan laamamerkkiä. Kiian kautta Selja oli tutustunut Veetiin paremmin ja he olivat alkaneet  viettää enemmän aikaa yhdessä.

Tämä morsian on tainnut tulla hieman väärään osoitteeseen hieman väärässä asussa :----D Stenvall-instituutissa on muutenkin vallalla jonkinsortin huntumuoti, sillä monilla cheerleadereilla on huntu päässään.

Mutta mitäs tämä on?
Eräänä yönä laamamerkilliseen asuun sonnustautunut, vihaisen näköinen simi kaarsi limusiinilla asuntolan pihaan ja napsautti käsiraudat Seljan ranteisiin.

Hämmentynyt Selja työnnettiin oudon limusiinin takapenkille ja kuljettaja painoi kaasun pohjaan.
Stenvall-instituutin salaseuran jäsenet toivottivat Seljan tervetulleeksi joukkoonsa!
Selja oli hämmentynyt. Oliko tämä todella se mystinen salaseura? Jäsenten perusteella seura vaikutti enemmänkin joltain Miss ja Mister Stenvall-instituutti kerholta. Kaikki olivat häikäisevän kauniita ja komeita!Kuten Selja oli arvellutkin, myös Veeti kuului salaseuraan.Salaseuraan mukaan pääsemisen aiheuttama adrenaliiniryöppy oli löystyttänyt kielenkannat ja Selja tuli lipsauttaneeksi että hän piti Veetistä enemmän kuin tavallisesta ystävästä.


Seljan onneksi tunteet eivät olleet yksipuolisia.


Seljalla ja Veetillä oli paljon muutakin yhteistä kuin vain salaseuran jäsenyys. He molemmat olivat kiinnostuneita tieteestä, luonnosta, yliluonnollisista asioista ja he kaikenlisäksi olivat molemmat tietotavoitteisia. Match made in heaven!


Aamunkoitteessa pari jätti haikeat hyvästit ja Selja nousi limusiiniin matkatakseen takaisin asuntolalle.
Toinen lukuvuosi sujui paljolti ensimmäisen merkeissä. Taitopisteitä kerättiin urakalla ja Silvia jatkoi elämäntavoitteensa täyttämistä. Kellistettyään kaikki asuntolan miespuoliset simit hän siirtyi naisiin. (14/20!)Veetin hellustelu oli vienyt Seljan ihan kokonaan mennessään ja Klimppi oli päässyt unohtumaan. Onneksi Selja muisti sen ennen kuin oli liian myöhäistä eikä Klimppi joutunut vielä mamstereiden taivaaseen.


Vaikka Veetin hurmaavat surffilaineet varsin söpöt olivatkin, Sela halusi tehdä armaalleen pienen muodonmuutoksen.Koiranpentupehkon vaihduttua muodikkaaseen Nate Archibalt-lookiin Veetistä tuli entistä kuumempi.Muodonmuutoksen kunniaksi Selja ja Veeti päättivät siirtyä tapailusta seurusteluun ja tehdä suhteestaan facebook-virallisen.
Ei, nämä eivät ole sidontaleikkejä vaikka ne Silvian tyyliin sopisivatkin.

Ilmeisesti Silvian pelehtimiskavereissa on ollut tarpeeksi salaseuran jäseniä saamaan hänetkin salaseuraan. En ole tietoisesti ystävystyttänyt Silviaa yhdenkään salaseuralaisen kanssa :D Damn you, ACR!

EI SILVIA!

EI!

EI VEETIÄ!
Ilmeisesti Veetin Nate Archibalt-look oli hieman liian kuuma. Silvia ei nimittäin tuntenut mitään vetoa häneen ennen muodonmuutosta!


Ja niin siinä vaan kävi että Veetistä tuli yksi Silvian uhreista.
Vannon käsi sydämellä, että en käskenyt näiden kahden pelehtiä. Kaikki Silvian pelehtimiset (paitsi yksi) ovat ACR:n tekosia, ja koska periaatteeni on että en puutu liikoja simien vapaaseen tahtoon, niin näin pääsi käymään.


Veeti ei kuitenkaan ollut Silvialle mitenkään erityinen ja Silvia teki sen hänelle hyyyyyviiin selväksi.


Silvian ja Veetin tempaus ei kantautunut Seljan korviin, joten elämä asuntolassa ei järkkynyt mihinkään suuntaan. Toisen vuoden viimeinen loppukoe oli tuloillaan ja opiskelupalkit oli täytetty jo aikapäiviä sitten, joten tytöillä riitti aikaa huvitteluunkin.Jossain syvällä Silvian olemattoman omatunnon sopukoissa kuitenkin motkotti pieni, piipittävä ääni. Selja oli Silvialle paitsi sisko, myös paras ystävä. Silvia kuitenkin päätti, että se mitä Selja ei tiedä ei häntä satuta, joten olisi turha aiheuttaa siskolle pahaa mieltä kertomalla Veetin syrjähypystä.

Myös toinen lukuvuosi päättyi iloisiin kasvoihin, kun molemmat tytöistä pääsivät huippuoppilaiden listalle upealla, vitosen keskiarvollaan.

 


Voi ACR minkä teit! ACR:n ladatessani toivoinkin peliini hieman draamaa, mutta en aivan tällaista :D No, eiköhän tästäkin selvitä!

Silvia muuten toteutti elämäntoiveensa eli 20 simin kanssa pelehtimisen. En ehtinyt nappaamaan kuvaa simistä 20/20, taisin olla vessassa sen tapahtuessa... :---D No, Silvian uusi elämäntoive oli kuitenkin jokin urahuippu. En muista mikä, mutta tarkistan sen seuraavaan osaan.

Perijä-äänestyksen tilanne on Silvia 15 - Selja 8. Näyttää siis siltä, että Silvia ottaa melkoisen murskavoiton. Harmi sinänsä, sillä itse olen kiintynyt Seljaan enemmän : ) Katsotaan nyt toteutanko perijä-äänestyksen tuloksen vai valitsenko oman mieleni mukaan.
Radolan käyttäjä: Jos et ole vielä käynyt äänestämässä, tee se nyt heti täällä! Suljen äänestyksen kunhan saan tyttöjen yliopiston pelattua loppuun.