Jatkoa pukkaa! Jatketaan siis siitä, että Tuija-Tuulia on valittu perijäksi. Muistutan edelleen että vieläkään ei olla nykyisyydessä eli kuvat ovat vaaanhoja ja huonoja + teksti on hataran muistini varassa kirjoitettua ; ) Vielä tulee yksi "Tähän mennessä" -osa ja sitten alkaa varsinainen melkein-legacy challenge.

 Aikuistuttuaan Tuija-Tuulia nappasi miehekseen oikean namupalan! Aleksi löytyi Hopeakylän ainoan baarin tiskin takaa ja Tuija-Tuulia rakastui ensisilmäyksellä.Perheeseen syntyi neljä poikaa: Mustahiuksiset Alvar, Anton ja Aapo sekä isänsä punaiset kutrit perinyt Artturi.Jotta poikien kanssa ei tulisi tylsää ja hiljaista, taloon syntyi lisäksi neljä tyttöä: Alisa, Annika, Aada ja Amanda.


Kahdeksan lapsen taloudessa riitti vilinää ja vilskettä. Syntymäpäiviä juhlittiin jatkuvasti ja piiloteltuja läksyvihkoja löytyi sieltä täältä.Aleksi ja Tuija-Tuulia ehtivät jo harmaantua ja jäädä eläkkeelle ennen kuin viimeinenkin natiainen varttui yliopistoikään. Heidän lapsensa olivat Petäjäpurojen suvun ensimmäiset yliopistoon lähteneet simit.
Yliopistossa ehti tapahtua kaikenlaista. Veljekset perustivat Pinecreek Bros -jazzbändin, Aada treenasi maratonia varten, Artturi laihdutti teinikilot pois vyötäröltään... Toisinaan opiskelu unohtui ja se näkyi arvosanoissa.

Aada toimi kuten romantiikkasimit toimivat. Hänestä kuoriutui kampuksen virallinen sydäntenmurskaaja.

Pinecreek Bros treenasi ahkerasti mutta jostain kumman syystä keikkoja ei saatu...


Artturin ja Aadan välille syttyi sota perijävalinnan jälkeen. Aada oli koko elämänsä ajan ollut vanhempien perijäsuosikki, mutta yllättäen he muuttivatkin mieltään ja Artturista kruunattiin suvunjatkaja.

Suurin syy perijävalinnalle oli Artturin parisuhdetilanne. Hän oli poppoon ainoa, joka oli vakavassa parisuhteessa eikä vain lennellyt kukasta kukkaan.


ACR kuitenkin teki tepposet ja kunnollisesta Artturi-pojasta kuoriutui siveetön hurmuri!


Opintojen loppusuoralla itse kunkin oli pakko kohottaa arvosanojaan. Erityisesti Alisa innostui opiskelusta ja viimeisenä lukuvuotenaan hän ei poistunut sisarusten osakuntatalosta laisinkaan.

Kaikki eivät kuitenkaan paneutuneet opiskeluun yhtä suurella intohimolla kuin Alisa...

...ja se kyllä näkyi!