Uutta pukkaa näin pian! Peli-into iski oikein urakalla ja täytyy nyt yrittää saada julkaistua näitä osia, niin kuvat ei unohdu homehtumaan kansioihin. 


Touhu ja tohina eivät tunnu ikinä loppuvan Petäjäpurojen talosta. Jennikalla pyyhki hyvin urallaan, Silvia keräsi tarmokkaasti taitopisteitä yliopistoa varten ja Artturi vietti yönsä autotallissa autonromuaan kunnostaen.

Seljan pitkään jatkuneen kitinän jälkeen taloon hankittiin papukaija. Komea, isokokoinen kakadu sai nimekseen Torsti.


Romantiikkasiminä Silvia näki komeita uroksia joka paikassa. Tällä kertaa hän oli iskenyt silmänsä itseään ainakin 20 vuotta vanhempaan mieheen. Silvian elämäntoive on muuten pelehtiä 20 eri simin kanssa ja Silvia päätti, että tuo miekkonen tulisi olemaan yksi heistä.Kerttu ja Kyösti löysivät viimeinkin yhteisen sävelen ja suostuivat menemään koppiin kahden kesken!

Suureksi venähtäneessä puutarhassa riitti tekemistä talon vanhuksille. Kasvit eivät menestyneet kehuttavasti Kielosolan vaihtelevassa ilmastossa ja sadot olivat huonoja, mutta Artturi ja Neea eivät lakanneet yrittämästä. Vielä jonain päivänä puutarhan puut kukoistaisivat!

Laiskan hovimestarin salaisuus selvisi: Hän tekee töitä silloin, kun kukaan ei ole näkemässä.

Jennika oli raatanut todella saadakseen työpaikan pelialalta ja menestynytkin aluksi hienosti, mutta sitten hän teki väärän päätöksen peliturnauksessa ja hänet alennettiin takaisin nyypäksi. Jennika ei kuitenkaan ollut moisesta moksiskaan!Silvia toi lähes päivittäin koulusta mukanaan uuden tuttavuuden. Tällä kertaa hänen uhrikseen valikoitui tämmöinen söpöliini.

Poika oli Silvian käsissä kuin sulaa vahaa ja hän jäi koukkuun kuin kala mato-onkeen.
Illan hämärtyessä Silvia ja poika kokivat ensisuudelmansa vaaleanpunaisten sydänten vilistessä silmissä.


Jennikan työtoveri ei lämmennyt Silvian iskuyrityksille. Silvia oli kuitenkin päätöksensä tehnyt ja hän tulisi vielä kellistämään tuon miehen.
Kyösti ja Torsti. <3


En edes muistanut että tuo Alvin työkaveri oli edelleen Petäjäpuroilla kylässä. Hieman pelästyinkin häntä, kun huomasin hänet :D

Myös Selja oli jo aloittanut taitopisteiden kartuttamisen. Hän vietti iltansa suvussa jo sukupolvien ajan käyttämättömänä kulkeneen kuntoiluradan seurassa ja napsi kuntopisteitä melkoista vauhtia.Tunnistattekos tämän harmaantuneen kurpan? Se on rakas Alvimme.

Jennikaa Alvin harmaantuminen ei haitannut. Hän oli rakastunut Alvissa tämän rauhalliseen olemukseen ja harmaat kutrit ja uurteet silmänurkissa korostivat Alvin elämänkokemusta ja tyyneyttä.

 

Kissanpentuja! Jipii!


Pentuja syntyi tällä kertaa vain yksi. Suloinen urospentu sai nimekseen Kaaleppi.


Neea oli viettänyt niin paljon aikaa puutarhassa hyöteismyrkkyjä haistellen, että hän muuttui vihersimiksi. Hän oli itse kaikkein järkyttynein muodonmuutoksestaan ja uuteen olemukseen tottuminen vei aikaa.


Kulkukoirat olivat todellinen riesa Kielosolassa. Ne häiritsivät lenkkeilijöitä ja tuhosivat puutarhojen kukkaistutukset. Kylässä ei kuitenkaan ollut rankkuria, joten kulkukoirien kanssa täytyi vain opetella elämään.Neea ei ehtinyt kauaa viettää vihersimin auvoisaa elämää. Eräänä tyynenä kesäiltana kylmä henkäys tuntui hänen ihollaan ja tummaan kaapuun verhoutunut viikatemies tuli hulatyttöjens kanssa noutamaan Neean tuonpuoleiseen.

Neean platinahauta jäi puutarhaan odottamaan siirtoa suvun hautausmaatontille.

Silvia ei tuntunut edes huomaavan isoäitinsä poisnukkumista. Silvia oli tavannut kaupungilla mielenkiintoisen nuoren miehen. Tämä nuori mies, nimeltään Pekko, oli kiehtovan kapinallinen nahkatakissaan ja sivukaljussaan.

Silvian siniset silmät ja viaton olemus sulattivat Pekon sydämen hetkessä. Harmi, kun sekä Pekko että Silvia ovat romantiikkasimejä, heistä tulisi ihana perhe!

Silvia ja Pekko päättivät lähteä treffeille pois Silvian vanhempien valvovien silmien alta. Suunnaksi otettiin Ykkösmesta, kaupungin kuumin yökerho.Yö kului tanssilattialla.

Puutarhakerho-mies! Siis Artturin ja Neean häiden ainoa vieras. :D


Jossain vaiheessa treffit jatkuivat erään toisen yökerhon kattoterassin poreammeessa.Treffien romanttinen tunnelma koki pienen kolauksen, kun Stadin viralinen siveyspoliisi rouva Kurjenkaula löysi pariskunnan ja alkoi läksyttää heitä uimapukusillaan oleskelusta.

Silvia ja Pekko eivät kuitenkaan antaneet sen häiritä...

...kirjaimellisesti.Treffit päättyivät vasta aamun valjettua, kun Silvian piti rientää kotiin valmistautumaan koulupäivään.


Romantiikkasimit. Huoh.Rouva Kurjenkaula ei jättänyt Silviaa rauhaan ennen kuin Silvia lupasi pukeutua tulevaisuudessa vain kokovartalohaalariin.

Kotiin päästyään Silvia ehti hädintuskin vaihtaa ylleen koulupuvun, kun bussi jo tyyttäili vaativasti tienlaidassa.

Koulupäivän päätyttyä Silviaa odotti ovenpielessä kaunis, rakkaudenpunainen ruusu.Neean kuoltua Artturi yritti pitää ajatuksensa kasassa. Hän keskittyi perheen lemmikeihin ja Neealle rakkaan puutarhan hoitoon.Iloa kaipauksen keskelle toi pikku-Seljan syntymäpäivä. Hänen tuli aika sanoa heihei lapsuuden leikeille!

Seljasta varttui siskonsa tavoin erittäin kaunis nuori nainen. Seljan tavoite on tieto ja hän haluaa saavuttaa esiintymisalan huipun.

Heti kun kakku oli syöty, Silvia ja Selja tilasivat taksin kampukselle. Tapaamme heidät seitsemännessä osassa yliopistolla :)


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin päättyy kuudes osa. Tässä olikin vain jotain 110 kuvaa, sillä pelasin vain muutaman simipäivän.

 


Tämän ja edellisen osan välillä ei ollut edes vuorokautta, mutta tuskinpa se ketään haittaa :D Olen niin innoissani peli-innon palaamisesta että en malttanut enää pihtailla näitä kuvia.

Tänään uudistin erästä pelin valmisasuntolaa Stenvall-instituutissa ja asutin tytöt sinne. Iltasella pääsenkin jo pelaamaan sinne (: Nyt lähden lämmittämään ulkosaunaa. Morjens!

Ps. Radolassa kävijät! Käykäähän äänestämässä perijätärtä täällä!