Noniin, näin sitä polkaistaan Petäjäpurojen perheen oma blogi käyntiin! Suku on oikeastaan jo seitsemännessä sukupolvessa menossa, mutta koska pidän perheestä paljon, niin en ole aikeissa lopettaa sillä pelaamista kymmenenteen sukupolveen (: 

Pari ensimmäistä kirjoitusta tulee sisältämään vanhoja kuvia suvun aikaisemmista vaiheista. Aluksi blogi siis on hyvin kuvapainotteinen (krhm, en edes muista läheskään kaikkien suvun jäsenten nimiä...) mutta tekstiä alkaa tulla kunhan pääsemme sinne "nykypäivään" eli seitsemänteen sukupolveen.

Tähän mennessä

Suvun aloittaja Hildaleena muutti Hopeakylään. 

Epätoivoinen Hildaleena nappasi puolisokseen ensimmäisen vastaan kävelleen townien, Väinämö Lievosen (tulette huomaamaan että tuo ylähuuli kummittelee suvussa vieläkin).Hildaleena ja Väinämö saivat kolme kaunista lasta. Ylimpänä perijäksi valittu Untamo-Oskari, sitten Hulda-Santra ja Hillevi-Maisa.Untamo-Oskari tapasi jo teininä kauniin Kiian, jonka kanssa hän heti aikuiseksi vartuttuaan meni naimisiin.Untsikka tähysi innokkaasti taivaalle ja hänet kaapattiin useamman kerran muukalaisten alukseen. Kaksi kertaa hän toi mukanaan pienen yllätyksen, ensin Urho-Johanneksen ja pian sen jälkeen Greta-Wilhelmiinan.Parille siunaantui toki myös yhteisiä lapsia. Neljän yhteisen lapsen (Hilma-Olivia, Keijo-Kalervo, Herkko-Taneli ja Aamu-Pilvi) ja kahden alienmukulan joukosta perijäksi valittiin alemmassa kuvassa näkyvä Hilma-Olivia. Hilma-Olivia löysi itselleen kumppanin, vaaleatukkaisen Petrin, jo ensimmäisenä teinipäivänään ja pamahti raskaaksi heti seuraavana päivänä. Kuvan oikeassa reunassa näkyy siivu parin esikoispojasta, Teuvo-Tanelista.


Hilmalle ja Petrille syntyi myöhemmin vielä kaksi lasta, Joni-Matias (ei kuvassa) ja Minta-Matleena. Perijäksi valittiin yksimielisesti Minta-Matleena. Minta-Matleena löysi itselleen puolisoksi Anteron, joka onnistui välttelemään pelin kameraa paremmin kuin hyvin eikä hänestä ole yhtään kuvaa.Paulin ja Minta-Matleenan lapsikatras oli tähän mennessä suvun pienin: Pari sai vain kaksi lasta, Paulin (ei kuvia) ja Tuija-Tuulian. Tuija-Tuulia valittiin jatkamaan sukua.

 

Jatkoa tulee seuraavassa osassa  :) Seuraavista sukupolvista on enemmän kuvia ja ne ovat muistissani tuoreempina, joten tekstiäkin on vastaisuudessa enemmän.